PT Locomotif Eka Sakti Support New Generation

Mandarin class BNMC

PT Locomotif Eka Sakti bekerja sama dengan salah satu UKM Binus University (http://binus.ac.id/), Bina Nusantara  Mandarin Club (BNMC/ http://www.bnmc.web.id/). Sebagai partnership, kami mendukung kegiatan belajar mengajar Mandarin Class yang diadakan oleh BNMC.  Semoga dengan kerja sama ini, generasi muda Indonesia tidak hanya bisa bahasa inggris saja, tetapi mereka memiliki banyak kemampuan bahasa yang lebih, salah satunya bahasa mandarin. Kami berharap dengan kerja sama ini sumber daya manusia Indonesia mampu berkompeten di era globalisasi yang semakin ketat persaingannya.

PT Locomotif Eka Sakti cooperate with one young generation club from Binus University, Bina Nusantara Mandarin Club (BNMC). As a partnership, we support teaching and learning mandarin class activities organized by the BNMC. Hopefully with this cooperation, Indonesia's young generation not only can speak English, but their can have a lot more language skills, one of them is mandarin languange.Hopefully Indonesia's human resources capable of competence in this era of globalization.

Category:

Add new comment

Filtered HTML

• Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

• No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.